01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 5, Midt
hdcm.dk / Nyheder i dist. Midt / 2017 / Fællestur til Four Roses 02-04-2017

Fællestur til Four Roses MC d. 02-04-2017

Tilbage

HDCM på besøg hos Four Roses MC

12 medlemmer af HDCM mødte op ved klubhuset på en næsten solskinsdag, hvor kaffen var klar og vi sparkede dæk.

Formanden kaldte til afgang, og afsted kom vi.

Steen var roadcaptain og Benny fra Four Roses havde sendt ham nogle ”waypoints” til GPS’en – så var vi jo sikre på at få en smuk tur.

En smuk tur fik, for Steens GPS kunne ikke lige kende forskel på ”waypoints” og ”no points” – så efter flere omkørsler trak Jens Street Bike’n up front og overtog navigeringen.

Vi kan ikke klage over, at vi ikke fik set på landskabet – det gjorde vi (tak for det Steen).

Vi ankom til Hagebro, hvor vi blev mødt af Benny og Marianne fra Four Roses MC, samt flere HDCM medlemmer, hvilket gjorde at vi skiftede til ny RoadCaptain, som var lidt mere stedkendt – Tak for det Benny, men det betød også at vi var blevet en større flok, hvilket var mega cool. Første fællestur og så med 20-25 harley’s i flokken – FEEEEEDDT.

Vi ankom til Four Roses MC Klubhus i Vemb uden de store rundkørsler, hvor der blev disket op med ”håndmader” og kaffe – go biker stil !

Der kom flere af Four Roses medlemmer til klubben på deres forskellige bikes – mega cool englændere og nogle enkelte japanere – flere af klubbens medlemmer havde trukket deres cykler direkte ud af stuen for at komme og mødes med os – tak for det – det varmede.

Efter den lette frokost og chit chat, blev der kaldt til afgang mod Arnborg, hvor der skulle være kaffepause – og afsted det gik i smukke vestjyske landskab, MEEEEN Benny havde ikke lige regnet med at man kunne finde på at lukke cafeteriet uden at spørge om lov først – så den varme kaffe i Arnborg blev afløst af lidt Benzin til vores bikes, enkelte af de mandlige kører kunne lige træde af på naturens vegne, hvorimod vores kønne medlemmer måtte holde sig lidt endnu.

Afgang mod Hjejlekiosken blev sat i gang, mens flere af flokkens medlemmer valgte at køre hjemover fra Arnborg, kom der en enkelt til på vejen mod Silkeborg.

Vi ankom næsten alle i god stand til Hjejlekiosken – vi havde et lille uheld – som vores ny kassér selv kan kommentere på ved en senere lejlighed, Hjejlekiosken ligger jo praktisk nok tæt på sygehuset – God bedring herfra.

Efter lidt sødt til ganen og noget fræk snak, var turen kommet til, at vende forhjulet hjemad, og vi hilste af og kørte hver til sit.

Stor tak til Four Roses MC for at ville ligge klubhus til vores første fællestur – mon ikke vi kan finde vej dertil igen en anden god gang.

Fedt at se så mange bidrage til dagen som jo var en helt forrygende fællestur.

Vi ses derude.

 

pastedGraphic.png