Error loading MacroEngine script (file: StartScreen.cshtml)
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
Midt
hdcm.dk / Forsiden

Vigtig info om forsikringsordningen

Læs mere 01. jan 18

Nyheder i H-DC distrikt Midt

Klik på nedenstående link for mere information.

Distrikts Generalforsamling 2018

Kilometer dysten 2017   Distriktet søger ny Webmaster

Motorlære aften ved Caps den 10-01-2018

CAPS lagde værksted til denne gang. Super godt arrangement. Vi startede ud med en omgang pizzaer og fik hilst og sagt godt nytår til hinanden. Derefter var der tid til at høre om benzin indsprøjtning, både de elektroniske og de kabeldrevne. Betydningen af hvilken form for karburatorer og luftfiltre man bruger. Der blev også snakket en del om den nye elektronik, der bliver brugt mere og mere. Derud over var der en masse hygge snak, mellem folk som arbejder hos CAPS og de besøgende.  Rigtig god aften, hvor der også var mulighed for en go handel. Stor tak til CAPS og til de der kom og var med til at det blev en god aften

Stig

 

Læs mere 10. jan 18

Julebanko

Ho HO HO ja så har der været julebanko og sidste klubaften i 2017. Dejligt der kom så mange. Vi hyggede os og havde et par gode timer sammen . Der var fine præmier til mange. Efter spillet var der Gløgg og æbleskiver. 

Husk der er mulighed for at få en sidste julehilsen når der er motorlære juleafslutning hos Poul Erik Sejersen. 20 12.2017 kl. 19.00 Se hjemmeside for yderligere info.

Hilsen Stig

 

Læs mere

Motorlære ved Big Bike

Denne gang var det BIG BIKE der lagde værksted til vores motorlære aften. Der havde været en del forhåndstilmeldinger, men også en del forespørgsler på hvad der skulle ske. Det måtte folk jo finde ud af ved at møde op.

Læs mere 29. nov 17

Møde om Danish Bikemeet 2018

Stor ros til Jørgen for hans fine oplæg til evt. DBM 2018.vi var 9 der var mødt op ærgerligt der ikke var flere, men arbejde og sygdom kan vi jo ikke stille noget op for. Jørn bød velkommen og fortalte kort og godt hvad ideen og meningen med dette møde var. Der var afsat tid og indlagt kaffepause og alting var bare ok.

Læs mere 19. nov 17

Motorlære 1.11.2017 HDCM

Dejligt at vi atter en gang fik lov til at besøge AROS Speedshop. Thomas bød os velkommen ude I Hans butik og værksted.

Læs mere 01. nov 17

Sæsonafslutning 30-09-2017

Standerstrygning HDCM 2017
Så var der atter tid til at flaget skulle ned for 2017 sæsonen, i HDCM distrikt Midt.  Der var kaffe på kanden i klubhuset fra morgenstunden. De sidste kilometer kunne nå at komme på klokken inden standerstrygningen senere i dag. Da vi som vi plejer, kørte fællestur kl. 0900 til CAPS sæson afslutning. Kl.1400 vendte de tilbage til klubben efter en blæsende dag, men heldigvis med tørvejr. Flaget blev strøget efter at vi havde tænkt på dem så vi har mistet, ære være dem. Kilometerne blev aflæst for dem som havde meldt sig til i kilometerdysten. HDCM har i år valgt at lave en dyst for både mænd og damer og oldschool. Hvem vandt ?. Damerne først. Marianne Bang havde fået smidt 8388 km. På klokken.  Oldschool desværre ikke nogen der havde meldt sig til selvom vi har flere i klubben der kører dette. Mændene havde flere nok gættet på, smeden eller som mange af os kender under navnet. færgemanden( ingen tur uden der skal tjekkes om der er en færge)han er med i noget som hedder Ø pas. Jens Christensen med 19158 km. tillykke til dem , godt gået. Der skal lyde en tak til alle der har været med til og køre i løbet af sæsonen.

 

Læs mere 30. sep 17

Webmaster Distrikt Midt

Distriktet har brug for en ny Webmaster.

Læs mere

Danish Bikemeet 2017 evaluering og hvad så 2018

Hyggelig eftermiddag aften, hvor vi fik evalueret DANISH BIKE MEET 2017 og hvad så 2018?

Formanden bød velkommen og snakkede kort om træffet og takkede de mange som havde givet en hånd med.

Læs mere

CAPS sæsonafslutning 2017

Caps inviterede atter på sæsonafslutning. Vejrguderne var ikke helt med CAPS denne gang. Det blæste og var køligt men heldigvis tørvejr. Det kunne ses på de fremmødte. CAPS havde som sædvanlig disket op med lækker morgenkaffe og musik. Der var prøvekørsler på nogen af de nye modeller og mulighed for at gøre en go handel både i kælderen og oppe i butikken. Der skal lyde en stor tak til hele personalet , at de hver år er klar til at lave en go dag for alle.

Læs mere

Indsamling til julemærkehjemmet i Hobro

Så har vi været oppe og aflevere det indsamlet beløb til julemærkehjemmet I Hobro. Børnene fik en køre tur og det kunne de lide. Der var samlet 11 Harlyer dejligt at så menge støtter op omkring såden en tur.

Læs mere 24. sep 17

Fyns Harley Meeting

Fyns træf 2017

Vi var en flok fra distriktet der havde taget turen over broen til Fyns land.

Læs mere

Tur til Alrø 7. Maj

På en flot flot solskinsdag mødtes en lille flok ved klubben i Hårup, for at køre en tur med Kaj Skovborg som roadcaptain.

Læs mere 07. maj 17

Fællestur til Four Roses MC d. 02-04-2017

HDCM på besøg hos Four Roses MC

12 medlemmer af HDCM mødte op ved klubhuset på en næsten solskinsdag, hvor kaffen var klar og vi sparkede dæk.

Læs mere 02. apr 17

Generalforsamling 2017

Generalforsamlingen er overstået og her er den nye bestyrelse.

Velkommen til de mange nye.

Læs mere 12. feb 17

Hvis der er et emne du synes der er værd at have på siden så skriv endelig til Webmaster i det distrikt du kunne tænke dig det skal sættes på.